u bent hier

Rope skipping zomerstage Herentals

10 +

Fitness, gymnastiek, dans en vechtsport


Deze rope skipping stage van KAVVV&FEDES richt zich tot alle springers van 10 tot 16 jaar die op een technisch hoog niveau springen. Onze moni’s zijn allen VTS-gediplomeerde trainers met meerdere jaren les- en competitie-ervaring. Zij zorgen voor een hoogstaande training op elk niveau (initiatie of vervolmaking). Elke dag werken we 4 uur intensief aan onze skills en op vrijdagnamiddag is er ... Lees meer »

Deze rope skipping stage van KAVVV&FEDES richt zich tot alle springers van 10 tot 16 jaar die op een technisch hoog niveau springen.
Onze moni’s zijn allen VTS-gediplomeerde trainers met meerdere jaren les- en competitie-ervaring. Zij zorgen voor een hoogstaande training op elk niveau (initiatie of vervolmaking).
Elke dag werken we 4 uur intensief aan onze skills en op vrijdagnamiddag is er een toonmoment voorzien voor de ouders. Voor onze nevenactiviteiten maken we uiteraard altijd zoveel mogelijk gebruik van de omgeving. Springen op wandelafstand van het zwembad (Brugge), strand (De Panne) of het recreatiedomein Netepark (Herentals) is de max!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sport Vlaanderen Herentals
Vorselaarsebaan 60
2200 Herentals
Van ma 3 augustus 2020 00:00 tot vr 7 augustus 2020 23:59
€ 285,0
fedes.be/sportkampen/ropeskipping/
sportkampen@kavvvfedes.be
050351305
fedes.be/sportkampen/ropeskipping