u bent hier

rondleiding voor individuele bezoekers expo De Nacht

Kunst en kunsteducatie


Reserveer je ticket voor een wandelgesprek door de tentoonstelling De Nacht. Onze Warandegidsen Mies, Martine of Ortwyn leiden je op een persoonlijke en kundige manier door deze boeiende en gevarieerde expo. Beleef samen met de andere wandelaars De Nacht van je leven! Voor er kunstlicht bestond, was de nacht vol van duisternis. Dag en nacht waren twee verschillende werelden. De nacht had een ... Lees meer »

Reserveer je ticket voor een wandelgesprek door de tentoonstelling De Nacht. Onze Warandegidsen Mies, Martine of Ortwyn leiden je op een persoonlijke en kundige manier door deze boeiende en gevarieerde expo. Beleef samen met de andere wandelaars De Nacht van je leven!

Voor er kunstlicht bestond, was de nacht vol van duisternis. Dag en nacht waren twee verschillende werelden. De nacht had een eigen cultuur, met eigen rituelen, geuren, geluiden en regels. De nacht zat vol reële en imaginaire gevaren. De nacht bood de mens de gelegenheid om te ontsnappen aan de alledaagse werkelijkheid, aan de sociale conventies en hiërarchieën.

Je kan de tentoonstelling dit najaar bezoeken met een gids.
Praktisch
maximum 10 personen toegelaten.
reserveren is verplicht
verplicht om een mondmasker te dragen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurhuis De Warande
Warandestraat 42
2300 Turnhout
zo 15 november 2020 van 14:00 tot 15:30 zo 6 december 2020 van 14:00 tot 15:30
Cultuurhuis De Warande
gratis
www.warande.be