u bent hier

Rommel- en antiekveiling - AFGELAST!

Antiek en brocante


Bij deze veiling worden 150 loten rommel en antiek per opbod verkocht. Om 13.30u openen de deuren en kunnen alle items bekeken worden. Om 14.00u start de veiling o.l.v. veilingmeester Leo Ribbens. Het je nog bruikbare spullen op zolder liggen? Ga je verhuizen en weet je niet waar naartoe met je oude vazen, klokken, speelgoed, ... Koninklijke Harmonie De Verenigde Statievrienden vzw organiseert ... Lees meer »

Bij deze veiling worden 150 loten rommel en antiek per opbod verkocht. Om 13.30u openen de deuren en kunnen alle items bekeken worden. Om 14.00u start de veiling o.l.v. veilingmeester Leo Ribbens.

Het je nog bruikbare spullen op zolder liggen? Ga je verhuizen en weet je niet waar naartoe met je oude vazen, klokken, speelgoed, ... Koninklijke Harmonie De Verenigde Statievrienden vzw organiseert 2 maal per jaar een rommel- en antiekveiling. Wij zijn blij met alle spullen die nog in goede staat zijn en die je aan ons wil schenken. Ze worden apart of in loten per opbod verkocht. De opbrengst van deze verkoop komt volledig ten voordele van de werking van de harmonie. Kom dus zeker eens langs op de veiling, misschien kan je er nog een koopje doen en ineens ook onze vereniging steunen.

Toon kaart Parochiecentrum Essen-Statie
Kerkstraat 62
2910 Essen
zondag 18 oktober 2020 van 13:30 tot 18:00
KH De Verenigde Statievrienden
gratis
harmonie@deverenigdestatievrienden.be
0485139503
www.deverenigdestatievrienden.be