u bent hier

Roefeldag 2.0: GEANNULEERD

6 +

Samenleving


De jaarlijkse Roefeldag van lokaal bestuur Dessel vraagt heel wat voorbereiding, en ook hier gooit de coronacrisis roet in het eten. Maar niet getreurd! Ook met wat aanpassingen kunnen we de Desselse kinderen een leuke dag aanbieden op de nieuwe versie: Roefeldag 2.0. We willen zoveel mogelijk activiteiten aanbieden. We doen dat in kleinere groepjes en een halve dag per kind. De ouders zijn ... Lees meer »

De jaarlijkse Roefeldag van lokaal bestuur Dessel vraagt heel wat voorbereiding, en ook hier gooit de coronacrisis roet in het eten. Maar niet getreurd! Ook met wat aanpassingen kunnen we de Desselse kinderen een leuke dag aanbieden op de nieuwe versie: Roefeldag 2.0.

We willen zoveel mogelijk activiteiten aanbieden. We doen dat in kleinere groepjes en een halve dag per kind. De ouders zijn verantwoordelijk voor het vervoer van hun kind naar en van de locatie waar de activiteit zal doorgaan.

Op de locaties zelf zal er begeleiding worden voorzien vanuit onze verenigingen. Door de Roefeldag op deze manier te organiseren, vermijden we grote groepen en kan de dag toch (voorlopig) doorgaan ondanks de coronaperikelen.

In ieder geval dragen we de ontspanning van kinderen hier hoog in het vaandel, maar hun gezondheid komt op de eerste plaats. Als Roefeldag 2.0 kan doorgaan, zal het weer een leerrijke en plezierige activiteit worden.

Inschrijven!

Inschrijven doe je via www.i-school.be/login en kan vanaf maandag 20 juli om 19 uur tot en met 31 juli 2020.
Nog niet geregistreerd? Dit kan via www.i-school.be/Dessel/registreren

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Administratief Centrum "De Plaetse"
Hannekestraat 1
2480 Dessel
zaterdag 29 augustus 2020 van 00:00 tot 23:59
Afdeling Vrije tijd Dessel
€ 2,5
www.i-school.be/login