u bent hier

Rode rozen in de sneeuw

Pop en rock


JackoBond brengt een ode aan Marva. Daarbij roept zangeres Riet Muylaert allerlei mooie herinneringen op: “Ik dans met een ander maar ik kijk naar jou… Dat zong mijn moeder vaak toen ze met mij als kind door de living danste. Marva deed haar dromen. Marva maakte haar gelukkig. En mij nu ook.” “Ik dans met een ander maar ik kijk naar jou”… Dat zong mijn moeder vaak toen ze met mij als kind door ... Lees meer »

JackoBond brengt een ode aan Marva. Daarbij roept zangeres Riet Muylaert allerlei mooie herinneringen op: “Ik dans met een ander maar ik kijk naar jou… Dat zong mijn moeder vaak toen ze met mij als kind door de living danste. Marva deed haar dromen. Marva maakte haar gelukkig. En mij nu ook.”

“Ik dans met een ander maar ik kijk naar jou”… Dat zong mijn moeder vaak toen ze met mij als kind door de living danste.

Nu ik haar leeftijd heb, snap ik waarom ze uit volle borst meezong met Marva. Marva deed haar dromen. Dromen van “eilanden in groen en blauw”. En ik zag hoe gelukkig Marva mijn moeder maakte. Marva heeft zich zo stilletjes in mij genesteld. “Herinneringen aan zoveel mooie dingen.” Marva treedt tegenwoordig niet meer op. Riet Muylaert mag wel haar liedjes zingen. Zoveel pareltjes. "Oempalapapero".

Samen met haar band JackoBond brengt Riet Muylaert een ode aan Marva.
Ik ben even benieuwd als u of Marva voor deze gelegenheid toch geen comeback wil overwegen.

Met:
Riet Muylaert: zang
Florejan Verschueren: piano
Tim Vandenbergh: bas
Karel De Backer: drum
Stefan Wellens: gitaar en viool

JackoBond zingt Marva
DC Bosuil
Bosuil 160
2100 Deurne
vrijdag 8 december 2017om 15:00
cultuurcentrum Deurne
€ 5,0
Bestel tickets
www.ccdeurne.be/nl/event/42097/rode-r...