u bent hier

Rob de Nijs - Voor het Laatst

Pop en rock


Het is een traditie dat Rob de Nijs bij het begin van het nieuwe jaar nog even zijn verjaardag (26 december) viert. In 2021 wordt dat heel bijzonder, want zaterdag 16 januari 2021 staat Rob met ‘Voor het Laatst’ voor het eerst in zijn carrière in het Antwerpse Sportpaleis. In zijn meer dan 60-jarige carrière was hij met zijn band te gast in prachtige theaters en concertzalen. Hij speelde in ... Lees meer »

Het is een traditie dat Rob de Nijs bij het begin van het nieuwe jaar nog even zijn verjaardag (26 december) viert. In 2021 wordt dat heel bijzonder, want zaterdag 16 januari 2021 staat Rob met ‘Voor het Laatst’ voor het eerst in zijn carrière in het Antwerpse Sportpaleis.

In zijn meer dan 60-jarige carrière was hij met zijn band te gast in prachtige theaters en concertzalen. Hij speelde in alle uithoeken van Nederland en Vlaanderen, behalve in het Antwerpse Sportpaleis. Volgend jaar komt daar dus verandering in.

Rob is dan 78 en maakt van de gelegenheid gebruik om met het concert ‘Voor het Laatst’ dankbaar afscheid te nemen van zijn trouwe fans en het publiek dat hem jarenlang omarmd heeft. “Zij hebben ervoor gezorgd dat ik al die jaren muziek kon maken en op het podium mocht staan. Samen met mijn band trek ik nog één keer alle registers open en sluiten we hiermee in Vlaanderen mijn carrière groots af”, zegt de Nijs enthousiast.

Rob’s manager, muzikant en vriend Frank Jansen: “We hebben al een paar keer opgetreden in een uitverkochte Lotto Arena en toen we daar te gast waren, zei Rob wel eens lachend en gekscherend: Frank, als het moet kunnen we ook in de grotere zaal hiernaast spelen. Dus ik wist dat het in zijn binnenste toch een droom was die hij wilde realiseren.”

Rob zit zoals bekend in het beginstadium van Parkinson, maar zijn behandelende geneesheer gaf groen licht, waardoor Rob met ‘Voor het Laatst’ nog één keer groots zal schitteren. Voor alle fans en iedereen in Vlaanderen die houdt van Rob de Nijs en zijn prachtige oeuvre, wordt dit een afspraak met de muziekgeschiedenis. Het is zoals hij het zelf omschrijft: “We gaan eruit met een knaller!”

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sportpaleis
Schijnpoortweg 119
2000 Antwerpen
zaterdag 16 januari 2021 van 20:00 tot 23:00
House of Entertainment
€ 49,0
www.teleticketservice.com/nl/event/ro...