u bent hier

Rita - Tuning People & Bronks

Tekst en muziektheater


Rita is een alleenstaande vrouw op leeftijd met een groot gevoel voor drama. Met haar liefde voor opera probeert ze de dagelijkse sleur en de ouderdom angstvallig te ontvluchten. Ze verdwaalt in een waanzinnig labyrint waar fictie en realiteit niet meer van elkaar te onderscheiden zijn. Als een bejaarde Alice in Wonderland zoekt ze haar weg. Haar verzorger komt dagelijks langs en behandelt ... Lees meer »

Rita is een alleenstaande vrouw op leeftijd met een groot gevoel voor drama. Met haar liefde voor opera probeert ze de dagelijkse sleur en de ouderdom angstvallig te ontvluchten.
Ze verdwaalt in een waanzinnig labyrint waar fictie en realiteit niet meer van elkaar te onderscheiden zijn. Als een bejaarde Alice in Wonderland zoekt ze haar weg. Haar verzorger komt dagelijks langs en behandelt haar wat als een klein kind.
Rita is sinds de première in september 2018 een graag geziene gast in België en daarbuiten. Zeker is dat Rita niemand onberoerd laat. De poëtische, herkenbare en directe speelstijl intrigeert jong en oud.
Tip: in de Geelse bib is extra materiaal uit te lenen om rond dementie te werken in de klas. Meer info vind je hier https://geel.bibliotheek.be/dementie
Recensie Theaterkrant
Recensie BRUZZ

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Schouwburg De Werft
Werft 32
2440 Geel
di 9 maart 2021 van 10:00 tot 11:10 di 9 maart 2021 van 13:45 tot 14:55
CC de Werft
014/56.66.66
www.dewerft.be/voorstellingen/1096
www.dewerft.be