u bent hier

Repetitie popkoor ioca

18 +

Pop en rock


Het popkoor ioca, wat lach betekent, is een projectkoor met ambitie, met telkens een nieuw en modern repertoire. Het koor bestaat uit gemotiveerde koorleden. Hun ervaring, creativiteit, gevoel voor humor en enthousiasme brengt ioca waar het wil zijn: in de zevende hemel. Ioca is uniek. Het plezier van het zingen komt op de allereerste plaats. Want wie zich goed voelt, zingt beter. Popkoor ioca ... Lees meer »

Het popkoor ioca, wat lach betekent, is een projectkoor met ambitie, met telkens een nieuw en modern repertoire. Het koor bestaat uit gemotiveerde koorleden. Hun ervaring, creativiteit, gevoel voor humor en enthousiasme brengt ioca waar het wil zijn: in de zevende hemel. Ioca is uniek. Het plezier van het zingen komt op de allereerste plaats. Want wie zich goed voelt, zingt beter.

Popkoor ioca bestaat uit gemotiveerde en goede zangers met een innemend en sterk karakter.
Om het niveau van de groep qua zangkwaliteiten en karakter hoog te houden, streeft ioca alleen naar gelijkgestemden om het koor aan te vullen. We waken over de sfeer binnen ioca en het zangniveau.

Voorwaarden tot toetreding:

– Een goede zangstem hebben
– Gemotiveerd zijn
– Gevoel voor ritme hebben
– Soepel van geest zijn
– Positief ingesteld zijn
– Basiskennis notenleer wordt aanbevolen
– Minimum leeftijd : 16 jaar
– Maximum leeftijd bij instap 40 jaar
– Passen in de groep

Elk aspirant koorlid dat na de eerste stemtest mag blijven, zal na drie maanden geëvalueerd worden. Na deze evaluatie, waarvan de datum op voorhand bepaald wordt, mag het aspirant koorlid al dan niet blijven. Er is dus een proefperiode van 3 maanden.

Renaat Deckers
Toon kaart Zaal Orka
Schildesteenweg 14
2520 Oelegem
zo van 10:00 tot 12:00 (niet op ma, di, woe, do, vrij, za)
€ 5,0
kristin.vandeneynde@ioca.be
0478 48 58 66
www.ioca.be