u bent hier

Repaircafé: vrijwilligers helpen jouw spullen een tweede leven te geven

Milieu en natuur


Heb je een defect apparaat, een mes dat bot is, een kledingstuk dat te groot/klein is geworden? Dan kan het zijn dat onze herstellers dit kunnen fixen in ons Repair Café. Handige vrijwilligers helpen minder handige buurtgenoten met het repareren van kapotte spullen. Samen kijken jullie naar wat er aan gedaan kan worden en dat onder het genot van een drankje, stukje cake en een babbel. Er wordt ... Lees meer »

Heb je een defect apparaat, een mes dat bot is, een kledingstuk dat te groot/klein is geworden? Dan kan het zijn dat onze herstellers dit kunnen fixen in ons Repair Café.
Handige vrijwilligers helpen minder handige buurtgenoten met het repareren van kapotte spullen. Samen kijken jullie naar wat er aan gedaan kan worden en dat onder het genot van een drankje, stukje cake en een babbel.
Er wordt een vrijwillige bijdrage in de kosten gevraagd.

Bezoek je een Repair Café, dan help je de afvalberg te verkleinen en reparatiekennis te behouden en te verspreiden. Je komt op een gezellige manier met buurtgenoten in contact. En je strijdt mee voor beter herstelbare spullen.

Wil je iets laten herstellen?
Kom naar ons lokaal in de Tuin van de Kleine Chef. Meld je aan bij het onthaal, neem een stukje cake en wacht tot het jouw beurt is. Samen met een vrijwilliger kan je dan aan de slag. Wie niets heeft om te repareren, kan altijd afkomen voor een praatje of een gezelschapspelletje te spelen.

Ben je een handige Harry en wil je meehelpen? Stuur ons dan een mailje (repaircafe.boom@gmail.com) of kom ter plaatse eens kennismaken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Tuin van de Kleine Chef
Kerkhofstraat 129
2850 Boom
za 4 april 2020 van 14:00 tot 17:00 za 5 december 2020 van 14:00 tot 17:00
gratis
repaircafe.boom@gmail.com
0496520584