u bent hier

Reis naar het noorden


Sint Petersburg, 1892. Sasha droomt ervan om in de voetsporen te treden van haar opa, een poolreiziger die nooit terugkeerde van zijn laatste expeditie. Dat is niet naar de zin van haar rijke ouders, die al een huwelijk voor haar hebben gepland. Sasha vlucht de stad uit, monstert aan op een schip en begint aan een lange reis… naar het noorden. In Reis naar het noorden vecht een dapper meisje ... Lees meer »

Sint Petersburg, 1892. Sasha droomt ervan om in de voetsporen te treden van haar opa, een poolreiziger die nooit terugkeerde van zijn laatste expeditie. Dat is niet naar de zin van haar rijke ouders, die al een huwelijk voor haar hebben gepland. Sasha vlucht de stad uit, monstert aan op een schip en begint aan een lange reis… naar het noorden.
In Reis naar het noorden vecht een dapper meisje niet enkel tegen de woeste natuurelementen, maar ook tegen een wereld die uitsluitend door mannen wordt geregeerd. Een groots en stijlvol geanimeerd avontuur. Winnaar van de Publieksprijs op het Internationaal Animatiefilmfestival van Annecy.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Cinema
Maarschalk Gérardstraat 4
2000 Antwerpen
zaterdag 19 september 2020 van 14:30 tot 14:30
De Cinema
info@decinema.be
info@decinema.be
03 260 96 19
www.decinema.be