u bent hier

Reiki 1 gr.b

18 +

Creativiteit


In Reiki 1 krijg je een Reiki-inwijding (je kanaal wordt open gezet), je leert de zelfhealing, healing op anderen en de groepshealing. Er is een heel stuk theorie maar ook veel praktijk. Na je inwijding ben je ‘healer’ en kan je aan jezelf en anderen Reiki geven, je voelt dat je handen "anders" zijn. Na je Reikibehandeling is alles wat je doet vervuld van Reiki, verrijkt met Liefde. Een ... Lees meer »

In Reiki 1 krijg je een Reiki-inwijding (je kanaal wordt open gezet), je leert de zelfhealing, healing op anderen en de groepshealing. Er is een heel stuk theorie maar ook veel praktijk. Na je inwijding ben je ‘healer’ en kan je aan jezelf en anderen Reiki geven, je voelt dat je handen "anders" zijn.

Na je Reikibehandeling is alles wat je doet vervuld van Reiki, verrijkt met Liefde.

Een reiki-inwijding is een uitzonderlijke ervaring die in je geheugen gegrift blijft. Geef jezelf een geschenk voor het leven en doe mee met deze cursus Reiki!De cursus wordt gegeven door een Reiki master opgeleid volgens het traditionele Reiki Usui system. Je ontvangt dus een certificaat van “Eerste graad Reiki Usui system of natural healing”

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Vormingscentrum 't Dakhuus vzw
Bredabaan 696
2930 Brasschaat
Van za 13 maart 2021 09:30 tot za 20 maart 2021 16:00
info@dakhuus.org