u bent hier

Reena Riot - Sonic Kids

6 +

Pop en rock


Met een dijk van een debuutalbum en een band vol absoluut toptalent trekt ze nu de podia langs, en daar hoort uiteraard ook een passage op Sonic Kids bij. “Nix is een bijzonder mooi uitgebalanceerde rockplaat met ernstige thema's - passie en ontgoocheling en hoe daarmee om te gaan, afscheid nemen - die vertaald worden in een mooi palet, van gedreven rocksongs tot een begrafeniswalsje, ballads ... Lees meer »

Met een dijk van een debuutalbum en een band vol absoluut toptalent trekt ze nu de podia langs, en daar hoort uiteraard ook een passage op Sonic Kids bij.

“Nix is een bijzonder mooi uitgebalanceerde rockplaat met ernstige thema's - passie en ontgoocheling en hoe daarmee om te gaan, afscheid nemen - die vertaald worden in een mooi palet, van gedreven rocksongs tot een begrafeniswalsje, ballads en midtempo-songs met scheutjes blues en folk. (…) Halftijdse stadsgenote Trixie Whitley - ook een 'dochter van' met een vrije ziel - heeft er een geduchte concurrent bij.”

- Gazet van Antwerpen over debuutalbum Nix -

Sonic Kids is een reeks concerten voor iedereen vanaf zes jaar. Géén speciaal voor kinderen gemaakte muziek, maar wel de crème de la crème van de Belgische alternatieve muziekscene. Zij veroveren het grote podium van hetpaleis en ook de harten van de kinderen en hun ouders. hetpaleis zorgt voor polsbandjes en een aanvaardbaar volume.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart hetpaleis
Theaterplein 1
2000 Antwerpen
zondag 13 oktober 2019 van 15:00 tot 16:00
hetpaleis
info@hetpaleis.be