u bent hier

reeks 1 - Een kijkdoos maken

6 +

Kunst en kunsteducatie


Voor 6 tot 9 jarigen. Van een gewone doos maken we jouw favoriete ‘Kijk-eens-in-mijn-doos’-doos. Als jij maximum vijf van je allerliefste vondsten meebrengt (en een lege schoendoos mét deksel waar ze in passen) zorgen wij voor de rest! Ben jij iemand die graag verzamelt? Heb jij onder je bed iets héél kostbaars verstopt? Heb je veel lievelingsp(r)ulletjes? Zit er in je broekzak af en toe een ... Lees meer »

Voor 6 tot 9 jarigen. Van een gewone doos maken we jouw favoriete ‘Kijk-eens-in-mijn-doos’-doos. Als jij maximum vijf van je allerliefste vondsten meebrengt (en een lege schoendoos mét deksel waar ze in passen) zorgen wij voor de rest!

Ben jij iemand die graag verzamelt? Heb jij onder je bed iets héél kostbaars verstopt? Heb je veel lievelingsp(r)ulletjes? Zit er in je broekzak af en toe een steentje, dat alleen jij heel bijzonder vindt? Als je ervan droomt om al die ‘eigen-aardig-heden’ eens op een bijzondere manier in de kijker te zetten, dan kun je in deze workshop helemaal je ding doen.
Van een gewone doos maken we jouw favoriete ‘Kijk-eens-in-mijn-doos’-doos.

Als jij maximum vijf van je allerliefste vondsten meebrengt (en een lege schoendoos mét deksel waar ze in passen), zorgen wij voor de rest!

Licht uit, spot aan, oooh …

Lesgever - Lies Jacobs

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
do 31/10/19 om 09:30
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 15,0
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1440/een-kijkdoos-m...