u bent hier

reeks 1 - Dj-workshop The next level

8 +

Computer en techniek, Kunst en kunsteducatie


Voor 8 tot 12 jarigen. Tijdens het tweede deel van onze dj-workshop gaan we dieper in op de gevorderde technieken op het gebied van draaien en performen als dj en artiest. Je krijgt les in muziek en haar verschillende stijlen, in de opbouw van je dj-set, je leert werken met Rekordbox en Serato DJ. Tijdens het tweede deel van onze dj-workshop gaan we dieper in op de gevorderde technieken op het ... Lees meer »

Voor 8 tot 12 jarigen. Tijdens het tweede deel van onze dj-workshop gaan we dieper in op de gevorderde technieken op het gebied van draaien en performen als dj en artiest. Je krijgt les in muziek en haar verschillende stijlen, in de opbouw van je dj-set, je leert werken met Rekordbox en Serato DJ.

Tijdens het tweede deel van onze dj-workshop gaan we dieper in op de gevorderde technieken op het gebied van draaien en performen als dj en artiest. Je krijgt les in muziek en haar verschillende stijlen, in de opbouw van je dj-set, je leert werken met Rekordbox en Serato DJ.

We oefenen op het beatmachen en steken een zelfgemaakte mix in elkaar waarin je effecten, loops en samples leert verwerken.

Ga een stap verder richting the next level!

Lesgever - Joeri Broos

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
za 02/11/19 om 09:30
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 20,0
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1212/dj-workshop-th...