u bent hier

Reboot

18 +

Humor comedy


Jeroen Leenders gaat ook dit jaar weer een zeer beperkt aantal theaterzalen in met veel nieuwe inspiratie. Verwacht geen thema of cabaret, geen overduidelijke maatschappelijke boodschap, en vooral geen sociaal aangepaste show. Pas op het einde komen we te weten wat de rode draad was. Een solo, maar dan met twee, in een theaterzaal waar hij de theateretiquette zonder schroom overboord gooit. ... Lees meer »

Jeroen Leenders gaat ook dit jaar weer een zeer beperkt aantal theaterzalen in met veel nieuwe inspiratie. Verwacht geen thema of cabaret, geen overduidelijke maatschappelijke boodschap, en vooral geen sociaal aangepaste show. Pas op het einde komen we te weten wat de rode draad was.

Een solo, maar dan met twee, in een theaterzaal waar hij de theateretiquette zonder schroom overboord gooit. Een vorm van kunst die zichzelf creëert op het podium en waarin Jeroen Leenders zich thuis voelt. Hij toont zich zoals hij werkelijk is, in het moment, want geen enkele dag is hetzelfde in het krankzinnige brein van deze Vlaming. Er wordt een gefocust publiek verwacht dat opgewassen is tegen een ruige show, waarin geen enkel onderwerp wordt vermeden. Jeroen Leenders gaat ook dit jaar weer een zeer beperkt aantal theaterzalen in met veel nieuwe inspiratie. Verwacht geen thema of cabaret, geen overduidelijke maatschappelijke boodschap, en vooral geen sociaal aangepaste show. Pas op het einde komen we te weten wat de rode draad was. Of nog beter, wat alle rode draden hadden kunnen zijn. Na het aan- en afkondigen van zijn voorprogramma Hassan El Rahaui speelt Jeroen een lange comedyset met hoge energie & snelheid.

Jeroen Leenders
cc De Kern
Kern 18
2610 Wilrijk
vrijdag 30 april 2021 van 20:15 tot 20:15
cultuurcentrum De Kern | CC De Kern
€ 16,0
Bestel tickets
www.ccdekern.be/nl/event/75491/reboot