u bent hier

Reanimatie en AED-gebruik bij volwassenen

Gezondheid en zorg


Wist je dat de hersenen slechts 3 minuten zonder zuurstof kunnen zonder onherstelbare schade? Het is dus erg belangrijk dat bij hartstilstand onmiddellijk wordt gestart met hartmassage en beademing (CPR) om het bloed met voldoende zuurstof te blijven rondpompen. Dit in combinatie met het gebruik van een automatische externe defibrillator (AED) kan levens redden. Wil je je kennis van ... Lees meer »

Wist je dat de hersenen slechts 3 minuten zonder zuurstof kunnen zonder onherstelbare schade? Het is dus erg belangrijk dat bij hartstilstand onmiddellijk wordt gestart met hartmassage en beademing (CPR) om het bloed met voldoende zuurstof te blijven rondpompen. Dit in combinatie met het gebruik van een automatische externe defibrillator (AED) kan levens redden. Wil je je kennis van reanimatie opfrissen? Of wil je voor het eerst kennismaken met reanimatie? In 2,5 uur leren we je correct ...

Wist je dat de hersenen slechts 3 minuten zonder zuurstof kunnen zonder onherstelbare schade? Het is dus erg belangrijk dat bij hartstilstand onmiddellijk wordt gestart met hartmassage en beademing (CPR) om het bloed met voldoende zuurstof te blijven rondpompen. Dit in combinatie met het gebruik van een automatische externe defibrillator (AED) kan levens redden.

Wil je je kennis van reanimatie opfrissen? Of wil je voor het eerst kennismaken met reanimatie? In 2,5 uur leren we je correct reageren en reanimeren bij volwassenen in een noodsituatie. We hebben het tijdens de cursus over de basisprincipes van eerste hulp, hoe het slachtoffer te benaderen, vitale functies en reanimatie met AED.

Op het einde van de avond ontvang je een erkend getuigschrift.

Deze cursus wordt begeleid door een verpleegkundige spoedgevallen en intensieve zorgen.

I.s.m. Delta Healthcare Consulting

MA 01.02 - 19.30 tot 22 UUR

30 euro
Maximum 15 deelnemers

www.dhcc.eu

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Cultuurcentrum Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
maandag 1 februari 2021van 19:30 tot 22:00
Cultuurcentrum Ter Dilft
€ 30,0
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...