u bent hier

REAL BODIES


Stap binnen in de wondere wereld van je eigen lichaam! Vanaf woensdag 16 december openen de deuren van REAL BODIES in het Hospitality Center van Sportpaleis Antwerpen. Deze expo is gebaseerd op anatomische, culturele en emotionele verhalen en transformeert de manier waarop we naar het menselijke lichaam kijken, het mysterieuze organisme dat we allemaal delen, van de eerste tot de laatste adem. ... Lees meer »

Stap binnen in de wondere wereld van je eigen lichaam! Vanaf woensdag 16 december openen de deuren van REAL BODIES in het Hospitality Center van Sportpaleis Antwerpen.

Deze expo is gebaseerd op anatomische, culturele en emotionele verhalen en transformeert de manier waarop we naar het menselijke lichaam kijken, het mysterieuze organisme dat we allemaal delen, van de eerste tot de laatste adem. Je kan doorheen de verschillende thema's van het menselijke lichaam lopen, aan de hand van twintig echte, perfecte bewaarde menselijke lichamen en meer dan 200 anatomische objecten, inclusief een 16+ 'Wünderkammer' met een bijzondere kijk op de privé-collectie van familie Coolen, een wereld die zich bevindt in de schemerzone tussen wetenschap en voyeurisme.

REAL BODIES is voor het eerst te zien in Antwerpen en biedt je een unieke kijk in je eigen lichaam. Interessant voor jong en oud. De expo loopt van 16 december tot en met 24 mei en is een coronaproof uitstap voor het hele gezin!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Hospitality Center Sportpaleis Antwerpen
Schijnpoortweg 119
2170 Merksem (Antwerpen)
MB Presents
€ 15,5
realbodies.be