u bent hier

Ravot in het bos-dag en ontdekking Bijzondere Bomenwandeling (Week van het Bos)


Je hoeft geen bomenknuffelaar te zijn om te weten dat in een bos verbazingwekkende dingen gebeuren. Op deze bomenwandeling ontdek je fascinerende verhalen over de ongelooflijke vaardigheden van bomen. Want net als ons wonen bomen samen met hun kinderen, communiceren ze met elkaar en zorgen ze voor elkaar. Ontdek het verborgen leven van bomen en bekijk het bos met andere ogen! Het openingsfeest ... Lees meer »

Je hoeft geen bomenknuffelaar te zijn om te weten dat in een bos verbazingwekkende dingen gebeuren. Op deze bomenwandeling ontdek je fascinerende verhalen over de ongelooflijke vaardigheden van bomen. Want net als ons wonen bomen samen met hun kinderen, communiceren ze met elkaar en zorgen ze voor elkaar.

Ontdek het verborgen leven van bomen en bekijk het bos met andere ogen!

Het openingsfeest van de Bijzondere Bomenwandeling is op 19 oktober 2019 (Week van het bos) van 13 tot 16 uur. Aan de nieuwe speelzones achter het nieuwe onthaalgebouw kunnen kinderen deelnemen aan leuke workshops.


Iedereen welkom!

Plaats van afspraak: Provinciaal Groendomein Prinsenpark, Kastelsedijk 5, 2470 Retie
Gratis deelname, inschrijven is niet nodig.

Ook na deze openingsdag kan je van de bomenwandeling genieten, ze is doorlopend te bezoeken tijdens de openingsuren van het park (vaste opstelling).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Provinciaal Groendomein Prinsenpark
Kastelsedijk 5
2470 Retie
zaterdag 19 oktober 2019 van 13:00 tot 16:00
Provinciaal Groendomein Prinsenpark
gratis
www.provincieantwerpen.be/aanbod/dvt/...