u bent hier

Raadselman Wandelzoektocht Bosgeuzen Voorkempen 2020


De verderfelijke, verfoeilijke, vermaledijde Raadselman is weer vrij. En, natuurlijk is hij weer duchtig bezig de mensen het leven zuur te maken. Hij zwaait er zoals steeds op los met zijn raadsel-scepter en iedereen die te maken krijgt met zijn vragen, raadsels, rebussen, droedels en zoekfoto’s kan niet anders dan, onmachtig de oplossingen te vinden, vol frustraties en schaamte het onderspit ... Lees meer »

De verderfelijke, verfoeilijke, vermaledijde Raadselman is weer vrij. En, natuurlijk is hij weer duchtig bezig de mensen het leven zuur te maken. Hij zwaait er zoals steeds op los met zijn raadsel-scepter en iedereen die te maken krijgt met zijn vragen, raadsels, rebussen, droedels en zoekfoto’s kan niet anders dan, onmachtig de oplossingen te vinden, vol frustraties en schaamte het onderspit delven.
Zowat de hele bevolking zit daarmee in zak en as, heeft een serieuze dip, zit aan de stress-pillen, is helemaal down en ziet het kortweg niet meer zitten. Temeer daar Raadselman met één van zijn legendarische Raadselman-Wandelzoektochten boven water komt en deze vanaf 1 juli als een onvermijdelijk zwaard van Damocles boven de hoofden laat hangen.
Wie immers een blik in het verleden werpt weet dat deze zoektocht niet alleen maar klassieke zoektochtvraagjes bevat maar dat hij bovendien vol zit met verborgen foto’s die je dan soms ook nog eens in volgorde moet zetten. Bovendien schuwt Raadselman geen raadsels, rebussen, droedels en puzzels die te pas en te onpas vanuit zijn waanzinnige hersenen ontsproten in de zoektocht opgenomen worden. Komt daarbij dan ook nog een geschifte schiftingsvraag en een al even gekke zoekvraag in omgeving van het clubhuis van de Bosgeuzen, de Smidse dus, en men kan zich al inbeelden wat voor een geestelijke slachting Raadselman gaat veroorzaken.
Maar…..er is licht in de duisternis. Wandelclub Bosgeuzen is vastbesloten zich niet te laten imponeren of intimideren door Raadselman. Als enigste vereniging die Raadselman durft te trotseren gaat de club absoluut de Wandelzoektocht-uitdaging niet uit de weg en zal er vol tegenaan gaan om de duivelse Raadselman een koekje van eigen deeg te geven.
De Raadselman-wandelzoektocht zal door de Bosgeuzen GRATIS ter beschikking liggen en iedereen die wil, dus niet alleen de clubleden, zullen hier vanaf 1 juli GRATIS aan mogen deelnemen.
(red.: Bovenstaand verhaal is natuurlijk lichtelijk overdreven. Uit betrouwbare bron weten wij dat het met die zoektocht nogal meevalt en dat die echt wel familiaal, gericht is. Hier en daar een addertje onder het gras mag men wel verwachten. Alleszins goed voor heel wat ontspanning dus).
Deelname: Voor iedereen: Gratis
Zoektochtformulieren: Gratis te bekomen en dit vanaf 1 juli 2020:
1) In het clublokaal " De Smidse" van de Bosgeuzen Voorkempen,
Sint-Jobsteenweg 44 te 2970 Schilde/'s Gravenwezel
a: elke zondag van juli en augustus van 13.00 u tot 18.00 u
b: zondag 6 september van 13.00 u tot 18.00 u
c: zondag 13 september van 8.30 u tot 18.00 u
2) Via mail naar pepermansjohnny2170@gmail.com
3) On-line op de Bosgeuzen-website : www.bosgeuzen.be
De zoektocht zelf loopt over een traject van 5.5 km op het grondgebied van oelegem met vertrek aan het Kasteelpark Vrieselhof.
Laatste inlevering van de oplossingen: zondag 4 oktober 2020 om 18.00 uur in de Smidse (1) of via mail (2).
Oplossingen en uitslag: Zondag 1 november 2020 om 16.00 uur in de Smidse.
OPGELET : afhankelijk van de coronamaatregelen kan het zijn dat ons clublokaal
" De Smidse" gesloten blijft. Via mail of onze website kan je natuurlijk wel altijd de formulieren bekomen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Johnny Pepermans
Toon kaart De Smidse
Sint Jobsteenweg 44
2970 's Gravenwezel (Schilde)
Van 1 juli 2020 tot 4 oktober 2020
Wandelclub Bosgeuzen Voorkempen
gratis
pepermansjohnny2170@gmail.com
www.bosgeuzen.be