u bent hier

Q-Some Big Band - releaseconcert dreamin'

Jazz en blues


Q-Some Big Band presenteert: dreamin’ Q-Some Big Band is een hedendaags jazzorkest bestaande uit jonge, getalenteerde muzikanten. Vanuit de Q-Some Composer Hub verkennen ze de klank- en kleurrijkdom die een moderne bigband te bieden heeft. Met hun steeds verfrissende arrangementen, vernieuwende programma's en onverwachte muzikale samenwerkingen gaat dit orkest over de grenzen heen, waarbij de ... Lees meer »

Q-Some Big Band presenteert: dreamin’

Q-Some Big Band is een hedendaags jazzorkest bestaande uit jonge, getalenteerde muzikanten. Vanuit de Q-Some Composer Hub verkennen ze de klank- en kleurrijkdom die een moderne bigband te bieden heeft. Met hun steeds verfrissende arrangementen, vernieuwende programma's en onverwachte muzikale samenwerkingen gaat dit orkest over de grenzen heen, waarbij de passie voor het vak, de warmte binnen de band en vooral de grotere dromen duidelijk hoorbaar zijn.

Dreamin' is het debuutalbum van Q-Some Big Band met origineel werk uit eigen rangen: Manten Van Gils, Gabriele di Franco, Robbe Willems en Pierre-Antoine Savoyat; de Q-Some Composer Hub. We stellen dit album in maart aan het grote publiek voor, dus kom deze band ontdekken op hun releaseconcert bij The Preacher!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurcentrum Mechelen
Minderbroedersgang 5
2800 Mechelen
vrijdag 4 september 2020 van 20:30 tot 23:00
€ 15,0
info@qbb.be
www.qsomebigband.com