u bent hier

Project Wolf - Live sessie Noa Lee (16+)

16 +


Project Wolf is een medialab voor en door jongeren (16-25 jaar) in hartje Mechelen. Bij Wolf experimenteren jongeren met tekst, radio, video en fotografie. De radiostudio en videolab zijn een broeihaard voor jong talent. Jaarlijks voorziet Project Wolf een reeks live-sessies op secret locations in Mechelen. Tijdens zo’n een live-sessie speelt de performer een volledige set. Speciaal voor ... Lees meer »

Project Wolf is een medialab voor en door jongeren (16-25 jaar) in hartje Mechelen. Bij Wolf experimenteren jongeren met tekst, radio, video en fotografie. De radiostudio en videolab zijn een broeihaard voor jong talent.
Jaarlijks voorziet Project Wolf een reeks live-sessies op secret locations in Mechelen. Tijdens zo’n een live-sessie speelt de performer een volledige set. Speciaal voor FESTIVAL K landen vier jonge en beginnende artiesten in enkele Mechelse kerken. Kom luisteren en geniet van de sfeervolle avondsessies.
De intimiteit van het moment wordt opgenomen en gefilmd door Project Wolf. De opname wordt vervolgens online gezet via de radio, blog of website van Project Wolf.
www.projectwolf.be

De vierde performance is een indiepop band. Met veel gevoel brengt de frontzangeres dromerige melodieën en originele ritmes begeleid op drums en bas. Haar invloeden zijn Feist, Grizzly Bear, en Atoms for Peace. De band heeft nog maar drie singles uit maar die werden één voor één opgepikt door Studio Brussel, Humo en Focus Knack. Ondertussen speelden ze in de AB, Trix en OLT Rivierenhof als voorprogramma van Arsenal, Gepetto & the Whales en Tristan. In december brengen ze een eerste EP uit.

Waar: Sint-Katelijnekerk
Start: 20u30
Prijs: gratis, gelieve je plaats te reserveren

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sint-Katelijnekerk
Sint-Katelijnestraat 78
2800 Mechelen
vrijdag 23 oktober 2020 van 20:30 tot 21:30
Project Wolf
gratis
ticketshop.ticketmatic.com/mechelen/f...