u bent hier

Project Wolf - Live sessie Doris Voortmans (16+)

16 +


Project Wolf is een medialab voor en door jongeren (16-25 jaar) in hartje Mechelen. Bij Wolf experimenteren jongeren met tekst, radio, video en fotografie. De radiostudio en videolab zijn een broeihaard voor jong talent. Jaarlijks voorziet Project Wolf een reeks live-sessies op secret locations in Mechelen. Tijdens zo’n een live-sessie speelt de performer een volledige set. Speciaal voor ... Lees meer »

Project Wolf is een medialab voor en door jongeren (16-25 jaar) in hartje Mechelen. Bij Wolf experimenteren jongeren met tekst, radio, video en fotografie. De radiostudio en videolab zijn een broeihaard voor jong talent.
Jaarlijks voorziet Project Wolf een reeks live-sessies op secret locations in Mechelen. Tijdens zo’n een live-sessie speelt de performer een volledige set. Speciaal voor FESTIVAL K landen vier jonge en beginnende artiesten in enkele Mechelse kerken. Kom luisteren en geniet van de sfeervolle avondsessies.
De intimiteit van het moment wordt opgenomen en gefilmd door Project Wolf. De opname wordt vervolgens online gezet via de radio, blog of website van Project Wolf.
www.projectwolf.be

De tweede artiest is een eenentwintigjarige Mechelse singer-songwriter. Na jarenlang pianoles en zangles te volgen in het Conservatorium Mechelen, begon ze aan het schrijven van eigen nummers. Ze probeert de luisteraar te raken door haar emoties bloot te leggen in haar muziek.

Waar: Sint-Janskerk
Start: 20u
Prijs: gratis, gelieve je plaats te reserveren

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sint-Janskerk
Sint-Janskerkhof 1
2800 Mechelen
vrijdag 16 oktober 2020 van 20:00 tot 21:00
Project Wolf
gratis
ticketshop.ticketmatic.com/mechelen/f...