u bent hier

Proevertjeswandeling


Proeven van de natuur, het is zo verrassend lekker! Natuurpunt Markvallei organiseert deze proevertjeswandeling om de deelnemers natuur en landschap op een heel andere manier te laten ontdekken. Brandnetelthee, berkensap, honing uit de Vallei van het Merkske, … allemaal smaken die terug te vinden zijn in onze prachtige natuurgebieden. Op zondag 22 september komen we om 14.00 uur samen aan het ... Lees meer »

Proeven van de natuur, het is zo verrassend lekker! Natuurpunt Markvallei organiseert deze proevertjeswandeling om de deelnemers natuur en landschap op een heel andere manier te laten ontdekken. Brandnetelthee, berkensap, honing uit de Vallei van het Merkske, … allemaal smaken die terug te vinden zijn in onze prachtige natuurgebieden. Op zondag 22 september komen we om 14.00 uur samen aan het bezoekerscentrum De Klapekster, Kolonie 41 in Wortel (Hoogstraten). We ronden af rond 16.30 uur.
Inschrijven is nodig en kan via deze pagina. Deelnameprijs is 5 euro per persoon ter plaatse te betalen. Kinderen mogen gratis deelnemen. Je kan hier inschrijven of in De Klapekster. Info: info@natuurpuntmarkvallei.be

Toon kaart Bezoekerscentrum de Klapekster
Kolonie 41
2323 Wortel
zo 22/09/19 van 14:00 tot 16:30
Natuurpunt Markvallei
€ 5,0
Sign Up Sign Up
info@natuurpuntmarkvallei.be
0476535844
www.natuurpunt.be/agenda/proevertjesw...