u bent hier

Predikheerlijke zomer: Jazz: Kameel


We sluiten de zomer heerlijk af met Predikheerlijke zomer! Dit kleinschalige festival kan je elk weekend van zaterdag 29 augustus tot en met zondag 27 september vinden op de binnenkoer van Het Predikheren. Het programma is uiteenlopend met optredens, literatuur, film, workshops, voorstellingen en veel meer! De plaatsen zijn beperkt, dus koop je tickets tijdig. Jazz: Kameel - vrij 25.09 om ... Lees meer »

We sluiten de zomer heerlijk af met Predikheerlijke zomer! Dit kleinschalige festival kan je elk weekend van zaterdag 29 augustus tot en met zondag 27 september vinden op de binnenkoer van Het Predikheren. Het programma is uiteenlopend met optredens, literatuur, film, workshops, voorstellingen en veel meer! De plaatsen zijn beperkt, dus koop je tickets tijdig.

Jazz: Kameel - vrij 25.09 om 21.30 uur

Kameel slaat een brug tussen de energie van de Rock & Roll, de vrijheid van Jazz, ruimte voor experiment uit de experimentele muziek, en dit alles met respect voor melodie en compositie.

Hans Mullens (Buscemi, Arsenal, componist van series, films,reclame spots…), Geert Roelofs (Geike Arnaert, Root, allerhande jazz formaties in binnen en buitenland…) en Patrick Steenaerts (Yevgueni, studiomuzikant en docent aan de PXL (Rockschool) in Hasselt) vormen samen Kameel.

De deuren openen een half uur voor aanvang van het optreden. Het is verplicht een mondmasker te dragen tijdens het optreden.

Het volledige programma is online te vinden op www.dezomerisvanmechelen.be.

Predikheerlijke zomer is een samenwerking met Cultuurcentrum Mechelen, Jazzzolder en Het Predikheren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Het Predikheren
Goswin de Stassartstraat 88
2800 Mechelen
vrijdag 25 september 2020 van 21:30 tot 23:00
Mechelen Feest
€ 12,5
apps.ticketmatic.com/widgets/mechelen...