u bent hier

Predikheerlijke zomer: Het Zesde Metaal (duo) (UITVERKOCHT)


We sluiten de zomer heerlijk af met Predikheerlijke zomer! Dit kleinschalige festival kan je elk weekend van zaterdag 29 augustus tot en met zondag 27 september vinden op de binnenkoer van Het Predikheren. Het programma is uiteenlopend met optredens, literatuur, film, workshops, voorstellingen en veel meer! De plaatsen zijn beperkt, dus koop je tickets tijdig. Het Zesde Metaal (duo) - Zo 27.09 ... Lees meer »

We sluiten de zomer heerlijk af met Predikheerlijke zomer! Dit kleinschalige festival kan je elk weekend van zaterdag 29 augustus tot en met zondag 27 september vinden op de binnenkoer van Het Predikheren. Het programma is uiteenlopend met optredens, literatuur, film, workshops, voorstellingen en veel meer! De plaatsen zijn beperkt, dus koop je tickets tijdig.

Het Zesde Metaal (duo) - Zo 27.09 om 19.00 uur (UITVERKOCHT)

Het Zesde Metaal is een Belgische band met Wannes Cappelle als frontman. In 2012 bracht de band het album ‘Ploegsteert’ uit. Het gelijknamige nummer verscheen in verschillende hitnoteringen. Ook het album ‘Calais’ was een immens succes. De groep versierde al een plaats op festivals zoals Rock Werchter, Cactus en Dranouter en mocht één gouden plaat en twee MIA’s in ontvangst nemen. Liedjes als ‘Naar De Wuppe’, ‘Ploegsteert’, ‘Gie, Den Otto en Ik’ en ‘Dag Zonder Schoenen’ behoren ondertussen tot het collectieve geheugen. In het nieuwste album 'Skepsels' onderzoekt Het Zesde Metaal ‘la condition humaine’. Nooit eerder klonken Wannes Cappelle en de zijnen zo zeker van hun stuk. Toch blijft hun eigen frisse, vrije en poëtische identiteit alom aanwezig.

Wannes Cappelle en Tom Pintens brengen op zondag 27 september de gekende sound van Het Zesde Metaal naar de binnenkoer van Het Predikheren.

De deuren openen een half uur voor aanvang van het optreden. Het is verplicht een mondmasker te dragen tijdens het optreden.

Het volledige programma is online te vinden op www.dezomerisvanmechelen.be.

Predikheerlijke zomer is een samenwerking met Cultuurcentrum Mechelen, Jazzzolder en Het Predikheren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Het Predikheren
Goswin de Stassartstraat 88
2800 Mechelen
zondag 27 september 2020 van 19:00 tot 20:30
Mechelen Feest
€ 12,5
apps.ticketmatic.com/widgets/mechelen...