u bent hier

Predikheerlijke zomer: Dichtatuur


We sluiten de zomer heerlijk af met Predikheerlijke zomer! Dit kleinschalige festival kan je elk weekend van zaterdag 29 augustus tot en met zondag 27 september vinden op de binnenkoer van Het Predikheren. Het programma is uiteenlopend met optredens, literatuur, film, workshops, voorstellingen en veel meer! De plaatsen zijn beperkt, dus koop je tickets tijdig. Dichtatuur - Za 26.09 om 20.00 ... Lees meer »

We sluiten de zomer heerlijk af met Predikheerlijke zomer! Dit kleinschalige festival kan je elk weekend van zaterdag 29 augustus tot en met zondag 27 september vinden op de binnenkoer van Het Predikheren. Het programma is uiteenlopend met optredens, literatuur, film, workshops, voorstellingen en veel meer! De plaatsen zijn beperkt, dus koop je tickets tijdig.

Dichtatuur - Za 26.09 om 20.00 uur

De dichtatuurtjes hebben het podium lang moeten missen en zullen dus voluit gaan op deze langverwachte avond. Verwacht alles of verwacht niks. Of verwacht alles en niks en iets er tussenin. Het kan met andere woorden alle kanten uit! Maar verwacht vooral fijne woorden en rake zinnen. Niet enkel de leden van het collectief Dichtatuur, maar ook een aantal genodigden zullen het podium onveilig maken.

De deuren openen een half uur voor aanvang van het optreden. Het is verplicht een mondmasker te dragen tijdens het optreden.

Het volledige programma is online te vinden op www.dezomerisvanmechelen.be.

Predikheerlijke zomer is een samenwerking met Cultuurcentrum Mechelen, Jazzzolder en Het Predikheren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Het Predikheren
Goswin de Stassartstraat 88
2800 Mechelen
zaterdag 26 september 2020 van 20:00 tot 21:30
Mechelen Feest
€ 5,0
apps.ticketmatic.com/widgets/mechelen...