u bent hier

Predikheerlijke zomer: Astrid Stockman (UITVERKOCHT)


We sluiten de zomer heerlijk af met Predikheerlijke zomer! Dit kleinschalige festival kan je elk weekend van zaterdag 29 augustus tot en met zondag 27 september vinden op de binnenkoer van Het Predikheren. Het programma is uiteenlopend met optredens, literatuur, film, workshops, voorstellingen en veel meer! De plaatsen zijn beperkt, dus koop je tickets tijdig. Astrid Stockman - Zo 20.09 om ... Lees meer »

We sluiten de zomer heerlijk af met Predikheerlijke zomer! Dit kleinschalige festival kan je elk weekend van zaterdag 29 augustus tot en met zondag 27 september vinden op de binnenkoer van Het Predikheren. Het programma is uiteenlopend met optredens, literatuur, film, workshops, voorstellingen en veel meer! De plaatsen zijn beperkt, dus koop je tickets tijdig.

Astrid Stockman - Zo 20.09 om 10.30 uur

Na haar passage in Vive La Vie en Vive le vélo aan de zijde van Karl Vannieuwkerke doet Astrid het podium in Mechelen aan. Met enkel een piano en haar stem puurt ze bekende nummers uit tot de essentie. Zomer, zon en genieten van het leven vormen een rode draad, maar er is evenzeer plaats voor ontroering en even achterom kijken.

De deuren openen een half uur voor aanvang van het optreden. Het is verplicht een mondmasker te dragen tijdens het optreden.

Het volledige programma is online te vinden op www.dezomerisvanmechelen.be.

Predikheerlijke zomer is een samenwerking met Cultuurcentrum Mechelen, Jazzzolder en Het Predikheren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Het Predikheren
Goswin de Stassartstraat 88
2800 Mechelen
zondag 20 september 2020 van 10:30 tot 11:30
Mechelen Feest
€ 12,5