u bent hier

Predikheerlijke zomer: 3D kunstknutselen met De Maan (7-10 j) (UITVERKOCHT)

7 +

Creativiteit


We sluiten de zomer heerlijk af met Predikheerlijke zomer! Dit kleinschalige festival kan je elk weekend van zaterdag 29 augustus tot en met zondag 27 september vinden op de binnenkoer van Het Predikheren. Het programma is uiteenlopend met optredens, literatuur, film, workshops, voorstellingen en veel meer! De plaatsen zijn beperkt, dus koop je tickets tijdig. 3D kunstknutselen met DE MAAN ... Lees meer »

We sluiten de zomer heerlijk af met Predikheerlijke zomer! Dit kleinschalige festival kan je elk weekend van zaterdag 29 augustus tot en met zondag 27 september vinden op de binnenkoer van Het Predikheren. Het programma is uiteenlopend met optredens, literatuur, film, workshops, voorstellingen en veel meer! De plaatsen zijn beperkt, dus koop je tickets tijdig.

3D kunstknutselen met DE MAAN (7-10 j) - Za 19.09 om 14.00 uur (UITVERKOCHT)

Knutselen is kunst en dat gaan we bewijzen!

Knippen, plakken, kleuren… We laten de figuren en personages letterlijk uit de boeken komen onder begeleiding van Paul Contryn dé figurenmaker van theater DE MAAN.

Deze workshop duurt 2 uur.

Het volledige programma is online te vinden op www.dezomerisvanmechelen.be.

Predikheerlijke zomer is een samenwerking met Cultuurcentrum Mechelen, Jazzzolder, Het Predikheren en beeldsmederij De Maan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Het Predikheren
Goswin de Stassartstraat 88
2800 Mechelen
zaterdag 19 september 2020 van 14:00 tot 16:00
Mechelen Feest
€ 5,0
apps.ticketmatic.com/widgets/mechelen...