u bent hier

Porselein: theelichtjes en decoratie

Creativiteit


Porselein is een prachtig materiaal. De queen onder de kleisoorten. Sneeuwwit en ondanks het fragiele uiterlijk toch sterk. De porseleinsoort waarmee we werken is makkelijk te bewerken en dus ook ideaal voor absolute beginners.  Je maakt theelichtjes die je decoreert met bloemblaadjes, stempels… Als er een kaarsje in wordt geplaatst, lichten deze afdrukken fel op. Zo maak je een uniek ... Lees meer »

Porselein is een prachtig materiaal. De queen onder de kleisoorten. Sneeuwwit en ondanks het fragiele uiterlijk toch sterk. De porseleinsoort waarmee we werken is makkelijk te bewerken en dus ook ideaal voor absolute beginners. 

Je maakt theelichtjes die je decoreert met bloemblaadjes, stempels… Als er een kaarsje in wordt geplaatst, lichten deze afdrukken fel op. Zo maak je een uniek pronkstuk waarmee je gezelligheid in je huis tovert. 

Of laat je helemaal gaan in het maken van fijne cadeau- of feestversiering in porselein. Denk aan een vlaggenlijn of slinger, een sprookjesstok, windklokjes, mobiel… 

Je kan je creaties een maand later, gebakken en wel, ophalen.  

Begeleiding: Ilona Van den Bergh

DI 01.12 - 19.30 tot 21.30 uur 
50 euro (all-in, materiaal, bakken en max. 3 theelichtjes) 
Maximum 12 personen 

www.sumus.be 

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Cultuurcentrum Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
dinsdag 1 december 2020van 19:30 tot 21:30
Cultuurcentrum Ter Dilft
€ 50,0
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...