u bent hier

Poppentheatervoorstelling 'Knuffel op zee'


Theater Propop brengt in de Nijlense Gildenzaal de vrolijke voorstelling 'Knuffel op zee', een voorstelling vol visuele en tekstuele grapjes, geschikt voor kinderen van 3 tot 7 jaar en hun (groot)ouders. Onze cafetaria is geopend vanaf 14.30 uur; de deuren van de zaal gaan open tegen 15.20 uur. "Tara zit er maar mooi mee: haar moeder is in blijde verwachting, ze is haar knuffel kwijt en ze ... Lees meer »

Theater Propop brengt in de Nijlense Gildenzaal de vrolijke voorstelling 'Knuffel op zee', een voorstelling vol visuele en tekstuele grapjes, geschikt voor kinderen van 3 tot 7 jaar en hun (groot)ouders. Onze cafetaria is geopend vanaf 14.30 uur; de deuren van de zaal gaan open tegen 15.20 uur.

"Tara zit er maar mooi mee: haar moeder is in blijde verwachting, ze is haar knuffel kwijt en ze moet ook nog samen met haar moeder een middagdutje doen. Ineens ziet ze een baby op het bed. Tara moet in eerste instantie niets van de baby weten maar wanneer ze weerwoord krijgt, begint ze het toch leuk te vinden. Bovendien weet de baby iets wat niemand van haar weet!" Mis deze leuke familievoorstelling niet, op maat van kleuters en kinderen van het eerste leerjaar, die samen met hun (groot)ouder(s) kunnen genieten. Tickets kunnen vooraf aangekocht worden via www.ticketgang.be (klik op 'koop hier je tickets' en kies bij organisator 'Gezinsbond Nijlen').

Toon kaart Gildenzaal Nijlen
Gemeentestraat 24
2560 Nijlen
zo 27/10/19 van 15:30 tot 16:30
Gezinsbond Nijlen
€ 6,5
gezinsbondnijlen@gmail.com
0496 99 25 45
nijlen.gezinsbond.be