u bent hier

Pompoenwandeling


We nodigen alle leden uit om deel te nemen aan de pompoenwandeling. De kinderen en volwassenen kunnen zich verkleden in Halloweenstijl. De bewoners van de straten waar we door wandelen, versieren hun huis en worden getrakteerd op een borrel. De wandeling gaat naar de Hegge waar de deelnemers warme chocomelk of jenever krijgen. Weer in de zaal is er een frietkraam en organiseren we een ... Lees meer »

We nodigen alle leden uit om deel te nemen aan de pompoenwandeling. De kinderen en volwassenen kunnen zich verkleden in Halloweenstijl. De bewoners van de straten waar we door wandelen, versieren hun huis en worden getrakteerd op een borrel. De wandeling gaat naar de Hegge waar de deelnemers warme chocomelk of jenever krijgen. Weer in de zaal is er een frietkraam en organiseren we een kinderfuif.

De Kouter en de Heggelaan worden omgetoverd in Halloweenstraten. Wanneer het donker valt, wandelen we door die straten richting Heggekapel, waar warme choco en jenever wordt geschonken voor alle deelnemers. Door het bos gaat de tocht terug naar PC Het Mollenhof waar het frietkraam ons opwacht voor een frietje en een stukje vlees. Aan de toog kan je een drankje afhalen. De kinderfuif wordt op gang getrokken, zodat de kleinsten zich amuseren terwijl de ouders een babbeltje kunnen slaan. Iedereen is welkom. Om organisatorische redenen is het wel verplicht in te schrijven. Meer info kan je aanvragen per mail bij lieve.vandenbosch@live.be. Inschrijven bij Christel, DIane en Suzy

Toon kaart PC 't Mollenhof
Lichtaartsesteenweg 1
2275 Poederlee
vrij 16/10/20 van 19:00 tot 23:00
Gezinsbond Poederlee
€ 6,0
lieve.vandenbosch@live.be
0478879978
gezinsbondpoederlee.weebly.com/
gezinsbondpoederlee.weebly.com