u bent hier

PILATES+ olv Kinesitherapeute Joke Brughmans

15 +


PilatesPlus is een oefenvorm waarbij Pilates en Yoga samenkomen, Het is een rustige dynamischere bewegingsvorm dan Hatha yoga. Alle bewegingen starten vanuit een gecontroleerd krachtcentrum (dit is het korset: buik - bekken - lage rug). Ademhaling, bewustzijn - concentratie en juiste houding vormen de basis van elke oefening. Deze lichaam en geest benadering is een efficiënte manier van ... Lees meer »

PilatesPlus is een oefenvorm waarbij Pilates en Yoga samenkomen, Het is een rustige dynamischere bewegingsvorm dan Hatha yoga. Alle bewegingen starten vanuit een gecontroleerd krachtcentrum (dit is het korset: buik - bekken - lage rug). Ademhaling, bewustzijn - concentratie en juiste houding vormen de basis van elke oefening. Deze lichaam en geest benadering is een efficiënte manier van oefenen omdat deze complementair en onafscheidelijk zijn.
Als resultaten bekom je een evenwichtige ontwikkeling van de spiergroepen, soepelere gewrichten, een verbeterde lichaamshouding - "lichaamsstabiliteit" - , een verbeterd lichaamsbewustzijn, een verbeterde ademhaling, ontspanning en zelfs preventie van spierblessures en vorming van littekenweefsel.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Trefpunt Heide
Statielei 9
2920 Kalmthout
Van 23 maart 2020 tot 25 juli 2022 (di van 9:30 tot 10:45,
€ 10,0
nazali.joke@gmail.com
0497590902
www.nazali.be