u bent hier

Peuterspeelpunt


Even weg van huis samen spelen met je kind, andere ouders ontmoeten en ervaringen uitwisselen, …. dat staat allemaal centraal in ons peuterspeelpunt. Het peuterspeelpunt is een gezellige ruimte waar je als ouder met je zoontje of dochtertje (van 0 tot 2,5 jaar) naar toe kunt gaan om te spelen, maar je kunt er ook onder het genot van een kopje koffie een babbeltje slaan terwijl je kindje zich ... Lees meer »

Even weg van huis samen spelen met je kind, andere ouders ontmoeten en ervaringen uitwisselen, …. dat staat allemaal centraal in ons peuterspeelpunt.
Het peuterspeelpunt is een gezellige ruimte waar je als ouder met je zoontje of dochtertje (van 0 tot 2,5 jaar) naar toe kunt gaan om te spelen, maar je kunt er ook onder het genot van een kopje koffie een babbeltje slaan terwijl je kindje zich met andere kinderen amuseert. Ook grootouders en toekomstige ouders zijn
welkom.
De kinderen kunnen allerlei leuk “nieuw” speelgoed ontdekken en leren op een speelse manier met meer vertrouwen de stap naar school te zetten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Kinderclub De Spetter
Pastorijstraat 7
2330 Merksplas
woensdag 23 september 2020 van 09:00 tot 11:00
gemeente Merksplas
gratis
kinderclub@merksplas.be
014 63 94 60