u bent hier

Peuterspeelpunt in het Natuurpunt Museum


Het Natuurpunt Museum en het Peuterspeelpunt organiseren samen een speciaal ontmoetingsmoment voor kinderen tot 3 jaar in gezelschap van een volwassen begeleider. Dit in het prachtige kader van het Natuurpunt Museum! Spelen, samen ontdekken, praten met elkaar en ervaringen uitwisselen, deze keer doen we dat tussen prachtig opgezette dieren, in een historisch waardevol gebouw. Ook de mooie tuin ... Lees meer »

Het Natuurpunt Museum en het Peuterspeelpunt organiseren samen een speciaal ontmoetingsmoment voor kinderen tot 3 jaar in gezelschap van een volwassen begeleider. Dit in het prachtige kader van het Natuurpunt Museum!

Spelen, samen ontdekken, praten met elkaar en ervaringen uitwisselen, deze keer doen we dat tussen prachtig opgezette dieren, in een historisch waardevol gebouw. Ook de mooie tuin is een bezoekje waard.

Kom gerust een kijkje nemen, de begeleiders kijken er naar uit om je dit museum te laten ontdekken!

Deelnamen

De Peuterspeelpunten zijn gratis toegankelijk. De kindjes krijgen een lekker stuk fruit en een glaasje water, ouders, grootouders en baybsit krijgen koffie of thee.  Je hoeft voor de Peuterspeelpunten niet in te schrijven of te reserveren. 

Meer info

https://www.turnhout.be/peuterspeelpunt
https://www.facebook.com/NatuurpuntMuseumEnErfgoed/

De volgende activiteiten in het Natuurpunt Museum

09/09/19 : start cursus Meer natuur in de Stad Turnhout

Toon kaart Natuurpunt Museum
Graatakker 11
2300 Turnhout
do 21/11/19 van 09:00 tot 11:30
Natuurpunt CVN
museum@natuurpunt.be
014 47 29 50
www.natuurpunt.be/agenda/peuterspeelp...