u bent hier

Peuterspeelpunt GEANNULEERD

Opvoeding


Het peuterspeelpunt is een ontmoetingsplaats voor (groot)ouders samen met hun (klein)kinderen van 0 tot 3 jaar. De peuters kunnen er spelen. Ze maken contact met leeftijdsgenootjes en andere volwassenen. Dit maakt de overstap naar de kleuterklas gemakkelijker. Ouders kunnen er andere ouders ontmoeten en ervaringen uitwisselen over de opvoeding. Het Peuterspeelpunt gaat elke vrijdag door tussen ... Lees meer »

Het peuterspeelpunt is een ontmoetingsplaats voor (groot)ouders samen met hun (klein)kinderen van 0 tot 3 jaar. De peuters kunnen er spelen. Ze maken contact met leeftijdsgenootjes en andere volwassenen. Dit maakt de overstap naar de kleuterklas gemakkelijker. Ouders kunnen er andere ouders ontmoeten en ervaringen uitwisselen over de opvoeding.

Het Peuterspeelpunt gaat elke vrijdag door tussen 9u en 11u45, meestal in Kinderclub Kikoen (Veststraat 46). Tijdens schoolvakanties is er geen peuterspeelpunt of gaat het op een andere locatie door. Voor de juiste regeling tijdens schoolvrije dagen kijk je best eerst eens in de activiteitenkalender van deze website, de activiteitenkrant Gebuurtenissen, het Gemeentenieuws in De Streekkrant, bij Uit in Balen of op de infoborden. Op feestdagen is er geen Peuterspeelpunt.
VANDAAG KOMT TUSSEN 10U EN 11U DE VOORLEESMOEDER VERHAALTJES VOORLEZEN

TIJDELIJK GEANNULEERD DOOR MAATREGELEN CORONAVIRUS

Buitenschoolse Kinderopvang Kikoen Centrum
Veststraat 46
2490 Balen
vr 12 maart 2021 van 09:00 tot 11:45 vr 11 juni 2021 van 09:00 tot 11:45
OCMW Balen
gratis
ann.michiels@ocmwbalen.be
014/68 71 93