u bent hier

Peter Pan

6 +

Animatie en kinderfilms


In februari spelen we vijf weken lang dé Disney klassiekers. Deze week Peter Pan uit 1974. Maak kennis met de ondeugende Peter Pan, de jongen die weigert om volwassen te worden. Samen met zijn pittige feeënvriendinnetje Tinkelbel vecht hij tegen de meest beruchte schurk van allemaal: Kapitein Haak. In februari spelen we vijf weken lang dé Disney klassiekers. Deze week Peter Pan uit 1974. Maak ... Lees meer »

In februari spelen we vijf weken lang dé Disney klassiekers. Deze week Peter Pan uit 1974. Maak kennis met de ondeugende Peter Pan, de jongen die weigert om volwassen te worden. Samen met zijn pittige feeënvriendinnetje Tinkelbel vecht hij tegen de meest beruchte schurk van allemaal: Kapitein Haak.

In februari spelen we vijf weken lang dé Disney klassiekers. Deze week Peter Pan uit 1974.


Maak kennis met de ondeugende Peter Pan, de jongen die weigert om volwassen te worden en met zijn gezelschap: zijn pittige feeënvriendinnetje Tinkelbel en de kinderen Wendy, Jan en Michiel. Met elkaar voeren ze een dappere strijd tegen de meest beruchte en luidruchtigste schurk van allemaal: Kapitein Haak.


VS, 1953, 74’

Clyde Geronimi ,Wilfred Jackson ,Hamilton Luske
Cinema Rix
de Gryspeerstraat 86
2100 Deurne
woensdag 10 februari 2021om 14:15
cultuurcentrum Deurne | CC Deurne
€ 5,0
Bestel tickets
www.ccdeurne.be/nl/event/71945/famili...