u bent hier

Pennywise Pizza - Online Halloween kookworkshop

Voeding


Griezelen doen we deze herfstvakantie veilig thuis... De Mealprepper, gekend om haar kunstwerkjes gemaakt met allerlei eten, maakte speciaal voor CC Aartselaar een enge Pennywise Pizza. Ze legt je tijdens een online workshop uit hoe je de “IT” clown zelf op je bord tovert. Nu nog een enge film kiezen en je griezelavond is helemaal geslaagd! Bekijk nu al de creaties van Jolanda a.k.a de ... Lees meer »

Griezelen doen we deze herfstvakantie veilig thuis... De Mealprepper, gekend om haar kunstwerkjes gemaakt met allerlei eten, maakte speciaal voor CC Aartselaar een enge Pennywise Pizza. Ze legt je tijdens een online workshop uit hoe je de “IT” clown zelf op je bord tovert. Nu nog een enge film kiezen en je griezelavond is helemaal geslaagd!

Bekijk nu al de creaties van Jolanda a.k.a de MealPrepper: https://www.instagram.com/demealprepper/

Online workshop, hoe werkt het?

Schrijf in via www.cultureelcentrumaartselaar.be, 03 877 28 75 of cultuur@aartselaar.be. Heb je een Facebook account? Schrijf je dan in met dat e-mailadres of geef het e-mailadres door aan de cultuurdienst. Je wordt toegevoegd aan een privé groep waar je op voorhand de ingrediëntenlijst, materiaallijst en instructies kan terugvinden. Op 4/11 ontvang je de videolink voor de online workshop. In de Facebookgroep kan je van 16u00-17u00 en 19u00-20u00 live vragen stellen aan de Mealprepper.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Online
Online
2630 Aartselaar
woensdag 4 november 2020 van 16:00 tot 17:00
Cultureel Centrum Aartselaar
€ 5,0
www.cultureelcentrumaartselaar.be
cultuur@aartselaar.be
038772875
ccaartselaar.recreatex.be