u bent hier

Paul Michiels

18 +

Amusementsmuziek, Pop en rock


Camping Louisa strijkt weer neer in park Sorghvliedt met hapjes, drankjes en sfeervolle muziek. We starten om 19 uur met DJ en straattheateract ‘Thee Shoe Shine Shakers’, vanaf 20.15 uur starten de live optredens The Akulas brengen een smaakvolle cocktail van sixties beat, hammond madness en old school surf instrumentals met een knipoog naar vroege sixties bands als The Tornados en The ... Lees meer »

Camping Louisa strijkt weer neer in park Sorghvliedt met hapjes, drankjes en sfeervolle muziek. We starten om 19 uur met DJ en straattheateract ‘Thee Shoe Shine Shakers’, vanaf 20.15 uur starten de live optredens

The Akulas brengen een smaakvolle cocktail van sixties beat, hammond madness en old school surf
instrumentals met een knipoog naar vroege sixties bands als The Tornados en The Shadows.

‘Sweet Caroline’ en ‘Love on the rocks’ zijn maar enkele van de vele hits van singer-songwriter Neil Diamond. Deze zevenkoppige tributeband neemt het repertoire van Neil Diamond onder de loep. Ze trakteren u op eenwervelend muzikaal eerbetoon aan Neil Diamond. De grootste hits ‘Sweet Caroline’, ‘Beautiful Noise’, ‘Love on the rocks’ of ‘Solitary Man’ staan op de playlist maar ze grasduinen nog veel dieper in het oeuvre van de Meester. Neil Diamond’s songbook is namelijk meer dan pop en rock … veel meer!

Wil je graag zitten? Breng dan je eigen stoeltje mee.

Camping Louisa!
Park Sorghvliedt
Marneflaan z/n
2660 Hoboken
woensdag 28 augustus 2019om 20:15
Gravenhof Hoboken
gratis
www.gravenhof.org/nl/event/47357/the-...