u bent hier

Pastel level 2 - leermodule 4 weken

18 +

Creativiteit, Design, Decoratieve kunst


elke dinsdag 19 tot 22 uur >> enkel voor wie level 1 volgde Laat jouw artistiek beest los!  Gecertifieerd docent Abraham Puts geeft de training, geassisteerd door Rozan Cools.  Je ontvangt een persoonlijk certificaat van deelname. Wil jij je helemaal klaarmaken voor om je creatieve indrukken overal vast te leggen?  Heb je er altijd al naar verlangd om beter pastel te leren tekenen?  Wil jij je ... Lees meer »

elke dinsdag 19 tot 22 uur >> enkel voor wie level 1 volgde

Laat jouw artistiek beest los! 


Gecertifieerd docent Abraham Puts geeft de training, geassisteerd door Rozan Cools.  Je ontvangt een persoonlijk certificaat van deelname.


Wil jij je helemaal klaarmaken voor om je creatieve indrukken overal vast te leggen? 

Heb je er altijd al naar verlangd om beter pastel te leren tekenen? 

Wil jij je eens overgeven aan een explosie van kleur en vrijheid? 

Dan is deze training ideaal voor jou. 4 avonden leer je heel de geschiedenis van pastel tekenenen en alle toepassingen tot het maken van portret, landschap en tuinzicht. 


Abraham Puts is al vanaf zijn 4de levensjaar bezig met tekenen en schilderen: diepgaand gemotiveerd om de verwondering van de wereld vast te leggen in beeld. Op dit moment is hij naast zijn zelfstandig kunstenaarschap docent aan de Academie Voor Schone Kunsten te Antwerpen dko, als hoofd van de afdeling schilderkunst. Hij gelooft dat kunst midden in de samenleving moet staan, en wil via deze trainingen dit dan ook toegankelijk maken voor iedereen die zijn leven wil wijden aan schoonheid.  Founder van Antwerp Colors. 

Antwerp Colors
cultureel ontmoetingscentrum Stadsmagazijn
Keistraat 5-7
2000 Antwerpen
Van 2 februari 2021 tot 2 maart 2021
ontmoetingscentrum Het Stadsmagazijn
€ 60,0
Sign Up
www.stadsmagazijn.be/nl/event/81791/l...