u bent hier

Papin - Ilse de Koe, Tania Van der Sanden, Karlijn Sileghem & Nils De Caster

Tekst en muziektheater


In Papin wordt jou een live luisterspel voorgeschoteld vol humor, gruwel en muziek, gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat Frankrijk wekenlang in bedwang hield. Actrices Tania Van der Sanden, Ilse de Koe en Karlijn Sileghem beloven uitvergrote situaties, verwrongen relaties, verblindende ego’s en afgedwongen slaafsheid die leiden tot een broeierige sfeer in een meeslepend live luisterspel. ... Lees meer »

In Papin wordt jou een live luisterspel voorgeschoteld vol humor, gruwel en muziek, gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat Frankrijk wekenlang in bedwang hield. Actrices Tania Van der Sanden, Ilse de Koe en Karlijn Sileghem beloven uitvergrote situaties, verwrongen relaties, verblindende ego’s en afgedwongen slaafsheid die leiden tot een broeierige sfeer in een meeslepend live luisterspel.
Een gewezen operazangeres woont samen met haar zoon. De tirannieke diva dwingt haar muzikale nageslacht in de ondergeschikte rol van begeleider. Dit spel van dominantie wordt brutaal onderbroken door de aanwerving van nieuwe diensters in de villa. De zussen Papin doen hun intrede en verstoren meteen de delicate balans. Het bizarre duo heeft een eigen verrassende agenda.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Schouwburg De Werft
Werft 32
2440 Geel
donderdag 5 november 2020 van 21:00 tot 22:25
CC de Werft
014/56.66.66
www.dewerft.be/voorstellingen/1208
www.dewerft.be