u bent hier

Panamarenkohuis - tijdelijk gesloten

Meerdere kunstvormen


Niet zonder trots opent het M HKA het Panamarenkohuis op zaterdag voor groepen. Kom kijken en stel vast dat niets van het magische universum van de kunstenaar verloren is gegaan. In tegendeel! Het Panamarenkohuis is een niet te missen ontdekkingsreis voor jong en oud, langs zwevende constructies, vliegende rugzakken, helikopters met pedalen, zeppelins, meikevers, onderzeeërs, wandelende kippen ... Lees meer »

Niet zonder trots opent het M HKA het Panamarenkohuis op zaterdag voor groepen. Kom kijken en stel vast dat niets van het magische universum van de kunstenaar verloren is gegaan. In tegendeel! Het Panamarenkohuis is een niet te missen ontdekkingsreis voor jong en oud, langs zwevende constructies, vliegende rugzakken, helikopters met pedalen, zeppelins, meikevers, onderzeeërs, wandelende kippen en een heus helikopterplatform op het dak. De perfecte gezinsuitstap voor grote en kleine dromers!

“Ik ben geen wetenschapper, noch iemand die kunstvoorwerpen maakt. Het belangrijkste voor mij is dat er af en toe een soort poëzie schuilt in wat ik maak.”

In 2007 schonk kunstenaar Panamarenko zijn huis en atelier in de Seefhoek met volledige inboedel aan het M HKA. Het museum restaureerde het pand en reconstrueerde Panamarenko’s leefwereld tot in de kleinste details, waardoor het huis gestaag evolueerde van authentieke kunstenaarswoning naar een totaalkunstwerk en monument voor de Seefhoek.

Praktisch

Rondleidingen vinden plaats tweewekelijks op zaterdag om 13:30
Prijs: €20 per persoon, inclusief drankje achteraf
Maximaal 8 bezoekers per rondleiding

Reserveren kan enkel online.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Panamarenkohuis
Biekorfstraat 2
2000 Antwerpen
M HKA - Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen
€ 20,0
www.muhka.be/practical_museum.php?la=nl