u bent hier

Palmen op de Noordpool: klimaatworkshop voor jongeren AFGELAST WEGENS CORONA

9 +

Milieu en natuur


Op woensdag 23 september komt Marc Ter Horst langs in De Vroente voor een klimaatlezing voor jongeren. Marc is de auteur van het bijzonder leuke en leesbare boek over klimaatverandering Palmen op de Noordpool. In een mini-college komen jongeren van 9 tot 14 jaar alles te weten over klimaatverandering. Een interactieve presentatie vol spannende verhalen, grappige illustraties en praktische ... Lees meer »

Op woensdag 23 september komt Marc Ter Horst langs in De Vroente voor een klimaatlezing voor jongeren. Marc is de auteur van het bijzonder leuke en leesbare boek over klimaatverandering Palmen op de Noordpool. In een mini-college komen jongeren van 9 tot 14 jaar alles te weten over klimaatverandering. Een interactieve presentatie vol spannende verhalen, grappige illustraties en praktische tips. Zonder doemverhalen, moeilijke woorden of opgeheven vingertje.
Aan het einde van het college weten alle kinderen hoe het zit en hoe ze nieuws over het klimaat beter kunnen plaatsen. Daarna is er volop tijd voor vragen. En natuurlijk sluiten Marc en de jongeren af met de grote Palmen op de Noordpool quiz.
Er is maar plaats voor 30 jongeren, dus snel zijn is de boodschap!
Inschrijven kan via de volgende link:
https://my.adpro.be/inschrijving.php?o=vr_res&i=20200783
(kopieer deze link en plak hem in je browser)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Vroente
Putsesteenweg 129
2920 Kalmthout
woensdag 23 september 2020 van 15:00 tot 16:30
De Vroente, Vlaams Kennis -en Vormingscentrum voor Natuur en Milieu
gratis
devroente.omgeving@vlaanderen.be
036201830
www.devroente.be