u bent hier

Paddenstoelenwandeling


Ook paddenstoelengek? Of wil je gewoon een toffe wandeling maken? Gewoon combineren! Natuurpunt De Wulp organiseert in samenwerking met de Plantenwerkgroep van het Landschap De Liereman een paddenstoelenwandeling. Oktobermaand is paddenstoelenmaand, en niet in het minst in het Landschap De Liereman. Overal vind je nu paddenstoelen. De gids neemt je mee op zoektocht naar de meest uitzonderlijke ... Lees meer »

Ook paddenstoelengek? Of wil je gewoon een toffe wandeling maken? Gewoon combineren!

Natuurpunt De Wulp organiseert in samenwerking met de Plantenwerkgroep van het Landschap De Liereman een paddenstoelenwandeling.

Oktobermaand is paddenstoelenmaand, en niet in het minst in het Landschap De Liereman. Overal vind je nu paddenstoelen. De gids neemt je mee op zoektocht naar de meest uitzonderlijke exemplaren. Over elke paddenstoel valt er wel een leuk verhaal te vertellen.

We komen samen om 13.30 uur aan het Bezoekerscentrum Landschap De Liereman en ronden af om 16.00 uur. Honden kunnen helaas niet mee. Breng je laarzen mee of trek stevige stappers aan! Je kan daarna nog gezellig nagenieten in de cafetaria van ons bezoekerscentrum.

Deelnemen is gratis, inschrijven is nodig en kan op deze pagina.

Info: BC Landschap De Liereman, 014 42 99 66, bc.deliereman@natuurpunt.be

Toon kaart Bezoekerscentrum Landschap De Liereman
Schuurhovenberg 43
2360 Oud-Turnhout
zo 04/10/20 van 13:30 tot 16:00
Natuurpunt De Wulp
Sign Up Sign Up
bc.deliereman@natuurpunt.be
014 42 99 66
www.natuurpunt.be/agenda/paddenstoele...