u bent hier

Paddenstoelenwandeling in Hof van Leysen

Milieu en natuur


Paddenstoelenwandeling in Hof van Leysen VOLZET zaterdag 17 oktober 2020 van 14u tot 16u Ingang Hof van Leysen naast Café Kamiel (Markgravelei 90) in 2018 Antwerpen Gratis Rolstoelvriendelijk De herfst breekt door, een gezellige periode komt eraan. Heb je al eens geroken aan de bomen in het Hof van Leysen? Paddenstoelen zorgen nu voor lekkere geuren en breken hout en bladeren verder af. Een ... Lees meer »

Paddenstoelenwandeling
in Hof van Leysen VOLZET
zaterdag 17 oktober 2020
van 14u tot 16u
Ingang Hof van Leysen naast Café Kamiel (Markgravelei 90) in 2018 Antwerpen

Gratis
Rolstoelvriendelijk

De herfst breekt door, een gezellige periode komt eraan. Heb je al eens geroken aan de bomen in het Hof van Leysen? Paddenstoelen zorgen nu voor lekkere geuren en breken hout en bladeren verder af. Een natuurgids kijkt met jou welke zwammen er zichtbaar zijn en vertelt je er meer over.
Vooraf inschrijven via stella.vanhofstraeten@provincieantwerpen.be

Deelnemers aan deze activiteit moeten de dan op die locatie geldende corona-veiligheidsmaatregelen correct naleven. Info federale en provinciale COVID19-richtlijnen: https://www.info-coronavirus.be/nl/faq/ + https://www.provincieantwerpen.be/nieuws.masterdetail.html/p_detail_url/nl/dvt/dienst-vrijetijds--en-landschapsbeleving/nieuws/maatregelen-in-provinciale-parken-en-domeinen-in-het-kader-van-d0.html

Prijs: Gratis

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Provinciaal Groendomein Hof van Leysen
Markgravelei
2018 Antwerpen
zaterdag 17 oktober 2020 van 14:00 tot 16:00
Provinciaal Groendomein Hof van Leysen
rivierenhof@provincieantwerpen.be
03 360 52 18