u bent hier

Pachamama (6+) - GEANNULEERD

6 +

Animatie en kinderfilms


Wanneer het gouden Pachamama-beeldje wordt gestolen door de Inca’s, is de tienjarig Tepulpaï vastbesloten om de heilige schat terug te brengen. Daarmee haalt hij zich de woede van de Grote Inca op de hals. Samen met zijn vriendinnetje Naïra en haar koddige lama gaat hij op pad, met een condor als gids. In het hartje van het Andesgebergte woont de tienjarige Tepulpaï. Wanneer het gouden ... Lees meer »

Wanneer het gouden Pachamama-beeldje wordt gestolen door de Inca’s, is de tienjarig Tepulpaï vastbesloten om de heilige schat terug te brengen. Daarmee haalt hij zich de woede van de Grote Inca op de hals. Samen met zijn vriendinnetje Naïra en haar koddige lama gaat hij op pad, met een condor als gids.

In het hartje van het Andesgebergte woont de tienjarige Tepulpaï. Wanneer het gouden Pachamama-beeldje wordt gestolen door de Inca’s, is Tepulpaï vastbesloten om de heilige schat terug te brengen. Daarmee haalt hij zich de woede van de Grote Inca op de hals. Samen met zijn vriendinnetje Naïra en haar koddige lama gaat hij op pad, met een condor als gids.

Een prachtige animatiefilm over een eeuwenoude beschaving. Tepulpaï’s gevecht tegen een schrijnend onrecht wordt gevoerd in prachtige kleuren en op amusante toon.

CC Schoten - De Kaekelaar
Sint-Cordulastraat 10
2900 Schoten
woensdag 20 januari 2021om 14:00
cc schoten
€ 5,0
Bestel tickets
03 680 23 40
cultuurcentrum@schoten.be
www.ccschoten.be