u bent hier

Ouder-kindactiviteit: Vriendschap-stokvriend maken

6 +


Wil jij bewust QUALITY-TIME MET JE KIND? Tijdens deze drie uur durende activiteit trekken we met een groep ouders en kinderen (6-12 jaar) de natuur in en mogen de kinderen samen met hun ouder opdrachten uitvoeren die in de vriendschapseieren zitten. Op een creatieve manier sluiten we af. We maken een coole "stokvriend" met een stok die de kinderen mogen zoeken in het bos. Ter info : de ouder ... Lees meer »

Wil jij bewust QUALITY-TIME MET JE KIND? Tijdens deze drie uur durende activiteit trekken we met een groep ouders en kinderen (6-12 jaar) de natuur in en mogen de kinderen samen met hun ouder opdrachten uitvoeren die in de vriendschapseieren zitten. Op een creatieve manier sluiten we af. We maken een coole "stokvriend" met een stok die de kinderen mogen zoeken in het bos. Ter info : de ouder kan ook vervangen worden door een meter/peter, grootouder, plusmama,... Deze activiteit is gericht ...

Wil jij bewust QUALITY-TIME MET JE KIND?
Tijdens deze drie uur durende activiteit trekken we met een groep ouders en kinderen (6-12 jaar) de natuur in en mogen de kinderen samen met hun ouder opdrachten uitvoeren die in de vriendschapseieren zitten. Op een creatieve manier sluiten we af. We maken een coole "stokvriend" met een stok die de kinderen mogen zoeken in het bos.

Ter info : de ouder kan ook vervangen worden door een meter/peter, grootouder, plusmama,...

Deze activiteit is gericht op 1 ouder-1 kind. Inschrijven kan via info@hetoplaadnest.be

Ecocentrum De Goren
Postelsesteenweg 71
2400 Mol
zaterdag 6 oktober 2018van 13:30 tot 16:30
Het Oplaadnest
€ 25,0
info@hetoplaadnest.be
0497 57 01 26
www.hetoplaadnest.be