u bent hier

Originele brooddoos

Voeding


Wat moet er in de brooddoos voor vanmiddag? Weer maar eens een boterham met kaas? Tijdens deze workshop ontdek je leuke en lekkere ideetjes om de lunch snel, makkelijk en gezond te pimpen. Zo wordt de middagbreak voor groot en klein iets om naar uit te kijken! Begeleiding: Ingrid De Coninck I.s.m. Vormingplus regio Mechelen WO 23.09 -19 tot 22 UUR 25 euro (incl. ingrediënten: 9 ... Lees meer »

Wat moet er in de brooddoos voor vanmiddag? Weer maar eens een boterham met kaas? Tijdens deze workshop ontdek je leuke en lekkere ideetjes om de lunch snel, makkelijk en gezond te pimpen. Zo wordt de middagbreak voor groot en klein iets om naar uit te kijken! Begeleiding: Ingrid De Coninck I.s.m. Vormingplus regio Mechelen WO 23.09 -19 tot 22 UUR 25 euro (incl. ingrediënten: 9 euro) Maximum 12 deelnemers Meebrengen: keukenschort, 2 keukenhanddoeken, dunschiller, snijmesje, ...

Wat moet er in de brooddoos voor vanmiddag? Weer maar eens een boterham met kaas?
Tijdens deze workshop ontdek je leuke en lekkere ideetjes om de lunch snel, makkelijk en gezond te pimpen. Zo wordt de middagbreak voor groot en klein iets om naar uit te kijken!

Begeleiding: Ingrid De Coninck
I.s.m. Vormingplus regio Mechelen

WO 23.09 -19 tot 22 UUR

25 euro (incl. ingrediënten: 9 euro)
Maximum 12 deelnemers

Meebrengen: keukenschort, 2 keukenhanddoeken, dunschiller, snijmesje, snijplankje en restpotjes
www.vormingplus-regiomechelen.be

De capaciteit van onze cursuslokalen is door de huidige maatregelen jammer genoeg beperkt en sommige activiteiten zijn snel volzet. We vragen om je dan toch in te schrijven op de wachtlijst. We doen samen met de lesgevers ons best om eventueel extra workshops of cursussen in te plannen.

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Cultuurcentrum Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
woensdag 23 september 2020van 19:00 tot 22:00
Cultuurcentrum Ter Dilft
€ 25,0
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...