u bent hier

Orbi

18 +


Orbi oftewel The Oscillating Revenge of the Background Instruments is een onwaarschijnlijke belevenis. Waarom zouden traditionele achtergrondinstrumenten als de fagot, drums, Hammond orgel en contrabas niet eens the lead kunnen nemen en op de voorgrond treden? Het idee is simpel in al zijn eenvoud, de uitvoering fenomenaal. Ticketverkoop start later Orbi oftewel The Oscillating Revenge of the ... Lees meer »

Orbi oftewel The Oscillating Revenge of the Background Instruments is een onwaarschijnlijke belevenis. Waarom zouden traditionele achtergrondinstrumenten als de fagot, drums, Hammond orgel en contrabas niet eens the lead kunnen nemen en op de voorgrond treden? Het idee is simpel in al zijn eenvoud, de uitvoering fenomenaal.

Ticketverkoop start later

Orbi
oftewel The Oscillating Revenge of the Background Instruments is een onwaarschijnlijke belevenis. Net als Fuse enkele jaren geleden kwamen we ze op het spoor dankzij Podium Witteman, het onvolprezen klassieke muziekprogramma van Paul Witteman op de Nederlandse Openbare Omroep. Het idee achter de groep rond Bram Van Sambeek is simpel in al zijn eenvoud.

Waarom zouden traditionele achtergrondinstrumenten als de fagot, drums, hammondorgel en contrabas niet eens the lead kunnen nemen en op de voorgrond treden?. Weg met die viool, die trompet, sax of leadgitaar! En waarom zouden ze zich ook nog laten opsluiten in enkel het jazz- of het klassieke genre? Ze zijn toch even goed in staat om er met de hulp van enkele schitterende muzikanten ook wat metal, blues en symfonische rock tegenaan te gooien, zonder natuurlijk hun roots te verloochenen?

Zaal Onder den Toren
Markt 12
2400 Mol
zaterdag 6 februari 2021om 20:15
Zaal Onder den Toren
€ 16,0
apps.ticketmatic.com/widgets/getouw/f...