u bent hier

Opruimactie lenteschoonmaak


Opruimactie lenteschoonmaak 2021 zaterdag 20 maart. Enkele jaren geleden ging het gemeentebestuur op zoek naar groene meters en peters om een aantal straten en hun bermen te adopteren in de strijd tegen zwerfvuil. Als natuurvereniging kon Natuurpunt “De Putter” niet achterblijven. Zwerfvuil is niet alleen een esthetisch probleem maar heeft ook directe schadelijke gevolgen voor plant en dier. ... Lees meer »

Opruimactie lenteschoonmaak 2021 zaterdag 20 maart.

Enkele jaren geleden ging het gemeentebestuur op zoek naar groene meters en peters om een aantal straten en hun bermen te adopteren in de strijd tegen zwerfvuil.

Als natuurvereniging kon Natuurpunt “De Putter” niet achterblijven. Zwerfvuil is niet alleen een esthetisch probleem maar heeft ook directe schadelijke gevolgen voor plant en dier. Het was dus logisch dat we kozen voor een traject in de onmiddellijke omgeving van één van onze natuurgebieden. Het werd de Hoge Beemortel, waar Albert een traject van meer dan 7km uitstippelde langs het Jan Gaspad met inbegrip van de Kaaslei, Wolzakken, Dennenlaan, Safraanbergen en Berkenlei.

Het is de bedoeling minstens 2x per jaar op dit traject alle zwerfvuil op te ruimen en groter sluikstort te melden.

We komen op zaterdag 20 maart samen om 14.00 uur aan ons lokaal DE PUTTER Tinstraat 9b.

Omdat ook op de parking aan ons lokaal er massa's zwerfvuil te vinden zijn, ruimen we ook even voor eigen deur. Daarna kunnen we nog wat napraten bij een drankje en overhéérlijke pannenkoeken met daarbij een deugddoende tas koffie. Ten minste als de Corona maatregelen het toelaten. Tot dan!!

Toon kaart Lokaal De Putter
Tinstraat 9
2580 Putte
za 20/03/21 van 14:00 tot 17:00
Natuurpunt De Putter
Sign Up Sign Up
peter_hendrickx@belgacom.net
0471531885
www.natuurpunt.be/agenda/opruimactie-...