u bent hier

OpKikkerDag

4 +


Op 3 november organiseert Helden voor Helden een inspirerende dag om, in de eerste plaats alle Helden te inspireren en op te 🐸-en! Daarnaast is het een eerbetoon aan onze dierenvriend en Held Milo Van Regenmortel✨ Iedereen is welkom om zijn talenten te ontdekken of om zijn kennis te verrijken en een super interessante dag te beleven! Onder begeleiding van een getalenteerd topteam maak je ... Lees meer »

Op 3 november organiseert Helden voor Helden een inspirerende dag om, in de eerste plaats alle Helden te inspireren en op te 🐸-en! Daarnaast is het een eerbetoon aan onze dierenvriend en Held Milo Van Regenmortel✨

Iedereen is welkom om zijn talenten te ontdekken of om zijn kennis te verrijken en een super interessante dag te beleven! Onder begeleiding van een getalenteerd topteam maak je kennis met een uitgebreid aanbod van verschillende workshops, initiaties en voorstellingen!

Koken, toverdrankjes maken, skateboarden, dansen met zand, moderne dans, graffiti, klimmen en klauteren, muziek, simulatie zweefvliegen,...

Helden en hun gezin (kinderen en jongeren met een chronische en/of levensbedreigende aandoening) volledig gratis.

Andere sympathisanten betalen geen inkom en kunnen eveneens de grote wetenschapsshow gratis komen bewonderen (13u en 16u). Willen zij ook een workshop volgen kan dit aan 1 euro/ workshop.

Tot dan!!

👩‍🍳👩‍🎨👨‍💻🧙‍♂️💃🐸🕷🦎🍫🛹🤸‍♀️🧗‍♂️🤹‍♀️🎻🎸🎮🧪

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart GC De Zoerla
Gevaertlaan 1
2260 Zoerle-Parwijs
zondag 3 november 2019 van 11:00 tot 17:00
Helden voor Helden vzw
gratis
heldenvoorhelden.h4h@gmail.com
0473255776
heldenvoorhelden.be